.
.
.
.

duminică, 19 februarie 2012

Démolition à Bucarest, la France complice


www.catavencii.ro
În luna mai 2011, Comisia Tehnică de Urbanism de pe lângă Primăria Capitalei a propus spre avizare trei Planuri Urbanistice Zonale (PUZ), realizate de firma Western Outdoor, a lui Sorin Gabrea, preşedintele Comisiei. Conform articolului semnat de Catiuşa Ivanov, în numărul din 11 mai 2011 al Observa...


Liceul Francez din Bucuresti, Str. Christian Tell, in spatele Ambasadei Frantei, propietate a Statului francez care renunta la cladire in favoarea unui teren in Baneasa unde se va construi un nou liceu... dar ca prin miracol, Dorin Cocos va construi un imobil de 9 etaje ce va sta in coasta Ambasadei si a riveranilor.


Ambasadorul Frantei Henri Paul si Daniel Funeriu, ministrul invatamintului, inaugureaza noul teren pentru scoala franceza din Baneasa (ian. 2012).

Proiectul noii scoli franceze din Baneasa

L'ambassadeur de France à Bucarest Henri Paul, accompagné du ministre de l'Education roumain Daniel Funeriu, a posé hier la première pierre du nouveau lycée français Anna de Noailles de Bucarest. "La pose de la première pierre d'une école est l'un des actes les plus nobles qui puisse être, et c'est l'expression la plus simple de la raison pour laquelle j'ai choisi la fonction publique", a déclaré M. Henri Paul. Le nouveau lycée français se construit au nord de Bucarest, dans le quartier de Pipera, sur un terrain offert par l'Etat roumain à la France. L'établissement sera ouvert aux élèves dès septembre 2013. La rédaction (www.lepetitjournal.com/Bucarest) mardi 31 janvier 20122 comentarii:

 1. Off-topic, de interes:

  http://www.1939nyworldsfair.com/worlds_fair/wf_tour/zone-1/romanian_house.htm

  http://www.1939nyworldsfair.com/worlds_fair/wf_tour/hall_of_nations/romainia.htm

  http://www.1939nyworldsfair.com/worlds_fair/gallery/gallery-8.htm#

  http://david-halperin.artistwebsites.com/featured/romanian-pavilion-at-1939-worlds-fair-david-halperin.html

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc dar lynkurile nu-s active , nu le pot accesa ! A.D

  RăspundețiȘtergere